آموزشگاه آنلاین ستاره‌شناسی: آموزش ببینید، تلسکوپ جایزه بگیرید! نام‌نویسی
 پژوهشگر علوم و فناوریهای فضایی درباره سرنوشت ماهواره امید و اخباری که پیرامون پایان ماموریت آن در روزهای آینده منتشر شده بود، گفت: ماهواره امید تا 40 روز آینده در مدار خواهد بود و پس از پایان ماموریت همانند سایر ماهواره های مدار لئو وارد جو می شود.

صغر ابراهیمی کارشناس و پژوهشگر علوم و فناوریهای فضایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ماهواره امید برای انجام ماموریتهای ویژه ای برای مدت زمان معینی از یک تا دو ماه طراحی و ساخته شده است.

وی ارسال پیام، ارتباط با ایستگاههای زمینی، ارسال اطلاعات مداری و اطلاعات درونی ماهواره را از جمله ماموریتهای این ماهواره ذکر کرد و افزود: این ماهواره تاکنون ماموریتهای مذکور را با موفقیت و دقت بالا انجام داده است.

ابراهیمی با اشاره به انتشار خبری مبنی بر پایان ماموریت ماهواره امید تا 12 روز آینده تاکید کرد: این ماهواره در حال حاضر در مدار قرار دارد و تا 40 روز آینده هم در مدار باقی خواهد ماند.

 

 

کارشناس و پژوهشگر علوم و فناوریهای فضایی به سرنوشت این ماهواره امید اشاره کرد و ادامه داد: این ماهواره همانند سایر ماهواره های مدار لئو LEO وارد جو می شود و در فضا نخواهد بود.

ماهواره ملی امید 15 بهمن ماه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و در سی امین سالگرد پیروزی انقلاب با دستور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور با موفقیت به فضا پرتاب و در مدار کره زمین قرار گرفت.

نویسنده: خسرو جعفری زاده

مدیر وب سایت آسمان شب ایران، عکاس آسمان شب

celestron banner 02

iranoptic 03

هر هفته یک چهره از آسمان شب ایران را پیش چشمان شما خواهیم آورد
  • شفق قطبی

    عکاس: حسین نصری شفق قطبی، پدیده‌ای جوی است که بر اثر برخورد ذرات پرانرژی خورشید با جو فوقانی زمین به وجود می‌آید؛ در حالت

    ...
  • آخرین ماه کامل سال ۱۴۰۲

    عکاس : مهدی اکبری آخرین ماه کامل سال شمسی بر فراز برج سنگی (میل سنگی) متعلق به هشتصد سال پیش و دوره سلجوقی در حاشیه کویر

    ...