یکی از نخستین خدمات تیکو براهه به نجوم ،شناسایی و تصحیح خطاهای عدیده ی موجود در جداول استاندارد نجومی بود. سپس در سال 1572 میلادی وی یک ابر نواختر در صورت فلکی ذات الکرسی کشف نمود. سرانجام شهرت او باعث شد پیشنهادی از فردریک دوم پادشاه دانمارک و نروژ مبنی بر ساخت رصدخانه دریافت کند.
جزیره ی Hven که امروزه van خوانده می شود برای مکان رصدخانه انتخاب شد و ساخت آن در سال 1576 آغاز گشت. تیکو براهه به قلعه ی اورینینبورگ؛ که به معنای دژ بهشت است؛ رفت و مدت 20 سال در آن اقامت گزید و در تمام این سالها به رصد آسمان پرداخت. پس از مرگ پشتیبان مالی اش در سال 1588،شاه جدید از پشتیبانی مالی وی سرباز زد و متعاقبا او از رصدخانه اش بیرون شد.
در سال 1597 رودولف دوم شاه بوهمیا برایش مقرری 3000 دوکاتی و مقری نزدیک پراگ تعیین کرد.در آنجا تیکو براهه تصمیم گرفت اورینینگبورگ دیگری بنا کند ولی متاسفانه عمرش کفاف نداد و در سال 1601 پیش از اتمام رصدخانه دارفانی را ودا گفت.
تیکو براهه در طی زندگی خود مدل کپرنیک را نپذبرفت و سعی کرد آنرا با مدل بطلمیوسی ترکیب کند. او پیشنهاد گردش 5 سیاره ی شناخته شده و ستارگان بدور زمین را مطرح میکرد. البته نظریات تیکوبراهه اشتباه بودند ولی اطلاعاتی که او طی زندگی اش جمع آوری کرده بود فراتر از آنچیزهایی بود که پیشینیان را به اختراع تلسکوپ واداشت.پس از تیکو براهه دستیارش یوهانس کپلر از داده های رصدی او استفاده کرده و قوانین سه گانه اش را درباره ی حرکت سیارات محاسبه و ارائه نمود