
اولین بار کوتوله متغیرQZ Virginis را دانشمندی روسی, به نام "ت.مشکووا" کشف و با استفاده از صفحات عکاسی خود آن را ثبت کرد. قدر این ستاره بین 12.9 و 14.5 متغیر است و کوتوله ای باقیمانده از نواختر می باشد. اما نکته قابل توجه طغیان ها و فعالیت های این کوتوله است که در مقاله شماره 144 AAVSO هم از این یاد شده است.
دانشمندان با اشاره به فعال بودن این کوتوله افزودند: قدر این کوتوله با لحاظ تحولات گذشته به نزدیکی 10.2 می رسد و تقریبا از سراسر جهان ما را در ثبت هرچه دقیقتر این پروژه یاری داده اند. لازم به ذکر است تمامی مشاهدات با استفاده از دوربین های CCD و دستگاه های نورسنجی بوده است

با وجود زمستان در نیمکره شمالی کمتر انتظار می رود آسمان صاف و پاکی را مشاهده نمود ولذا دانشمندان از آسمان نیمکره صاف جنوبی استفاده می کنند.علاوه بر این مختصات کوتوله مذکور به این صورت می باشد:
میل: 07.0 22 03+ و بعد: 26.80 38 11
همانطور که می دانید روش رصد با مختصات در نجوم آماتوری جایگاه ویژه ای دارد چراکه با این عمل مکان ستاره و جای تقریبی آن به ذهن سپرده می شود و بد نیست در این شب ها با ابزار خود به سراغ این کوتوله با قدر 10 بروید و شانس خود را برای رویت آن امتحان کنید! البته امکان تمیز دادن کوتوله در پس زمینه ستارگان را ندارید(به دلیل تراکم بالای ستارگان).
همچنین شاید بتوانید در یک شب ایده آل با ابزاری بسیار قوی کوتوله را مشاهده کنید اما به طور کلی تمامی باقی مانده از نواختران به مانند این مورد پرنور و روشن نیستند پس گمان نکنید تمامی باقی ماندگان از نواختر ها به این صورت پرنور باشند همچنین در صورت امکان می توانید گزارشات خود را به پایگاه AAVSO بفرستید تا در این پروژه سهیم باشید